Rendelési folyamat

A folyamat sorrendje nagyon fontos, hogy minél tökéletesebben valósítsuk meg az álmaidat!

Helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés alkalmával felmérjük a beépíteni kívánt területet/területeket és megbeszéljük az egyedi igényeket, terveket annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban tudjunk majd árajánlatot adni és tervezni.

Árajánlat készítése

A helyszíni felmérésen véglegesített tervek alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatot, amely tartalmazni fogja a paramétereket (méreteket, anyagokat, eljárásokat stb…), árakat és határidőket.

Szerződés elfogadása

Fontos, hogy a szóbeli, vagy írásbeli megállapodásunk után egy szerződésben is rögzítsük a megrendelés feltételeit a későbbi félreértések elkerülése érdekében. Célunk minden esetben egy win-win szerződés készítése.

Tervezés

A szerződés elfogadását követően belsőépítész, lakberendező kollégánkkal egyeztetjük az egyedi igényeket, forma világot és anyagokat. Mindent figyelembe véve elkészítjük a berendezési tárgy, használati eszköz terveit, ami nem csak három és két dimenziós tervrajz, hanem gyártási tervdokumentáció is.

Beépítés

A bútorok, berendezési tárgyak legyártása után közös időpont egyeztetést követően beépítésre kerülnek a kész termékek. 

Végszámlázás, fizetés

Az elkészített és beépített bútorokat követően kiállítjuk a végszámlát, melyet 8 napos fizetési határidő mellett küldünk ki. Egyedi esetekben ettől van lehetőségünk eltérni, de ezt minden esetben jelezni szükséges a szerződéskötés folyamatában.