Gyakran Ismételt Kérdések

Kapcsolatfelvételt követően egyeztetünk egy személyes vagy egy telefonos megbeszélést, ideális esetben egy helyszíni felmérést, ami alapján elkészítünk egy árajánlatot. Ha ez elfogadásra került, elkezdődnek a tervezési folyamatok, amik alatt folyamatosan konzultálunk a megrendelővel, hogy a végén az általa elképzelt tökéletes bútor szülessen meg. A tervek véglegesítése után elindul a gyártás. Ez projekttől függően heteket vagy akár hónapokat is igénybe vehet. További részleteket itt találsz a folyamatról: https://tulokwoodart.hu/rendelesi-folyamat/

Igen, országosan is vállalunk munkákat, azonban fontos, hogy Budapest és környékén kívül külön kiszállási és szállítási díjakat számítunk fel.  Ennek pontos díja sok tényezőtől függ, így minden esetben egyedileg határozzuk meg, melyről részletes és transzparens tájékoztatást adnuk. Budapesten és környékén belül nem számítunk fel külön kiszállási és szállítási díjakat.

Egy kisebb, egyszerűbb bútor (pl. komód, kisebb konyha egy garzonba, kisebb beépített szekrény, mosdószekrény) elkészítési ideje kb. 4-6 hét. Ha valaki komplettebben rendel több bútort, vagy akár egy teljes lakásberendezést, nagyobb konyhát, akkor ezek elkészítési ideje akár 12-15 hét is lehet. A pontos határidőkről minden esetben tájékoztatjuk a vevőt. 

Minden munkánál az elfogadott árajánlat után 70% előleg kerül kifizetésre, majd a befejezett munka után történik a fennmaradó összeg kiegyenlítése. Fizetés lehet utalással, készpénzzel is.

Előre nem tudunk meghatározni árakat, csak a személyes vagy telefonos megbeszélés és helyszíni felmérés alapján. Mivel minden igény teljesen egyedi, így nem tudunk előre megmondani ársávokat. Kérd ingyenes árajánlatunkat a pontos árakhoz! 🙂 

Az árajánlat és a helyszíni felmérés minden esetben ingyenes Budapest és környékén. Plusz költség csak akkor merül fel, ha a Budapest és környékén kívüli a helyszín. A plusz költségekről mindig pontos tájékoztatást adunk!